Меню
Категоріі
Як почати свій бізнес?
05.03.2018 2 рівень

Бизнес2

Більшості з нас приходить думка, чи варто працювати на «чужого дядю?». Можливо, краще зайнятися своєю справою, так як це більш прибутково?

Головне – це бажання

В першу чергу необхідно постаратися, якомога об’єктивніше відповісти на основне питання – чи готові ви почати діяльність підприємця? Свою справу є не тільки гонорарами і прибутком. Це завжди напруга і ризик. Вам доведеться на себе взяти всю відповідальність за вчинені вами помилки. Більше ніхто не стане вас прикривати, з досконалими вами помилками вам доведеться розбиратися самостійно.

Вам належить самостійно знаходити і залучати клієнтів, домовлятися з постачальниками, підшукувати виконавчий персонал. Тепер ви самі по собі. Якщо вас не злякала така відповідальність, ви, як і раніше бажаєте працювати на себе, то в цьому випадку вам слід починати діяльність приватного підприємця.

Галузь діяльності

Легко перенести всі ризики і тягар допоможе правильний вибір діяльності, якою ви думаєте займатися. Необхідно в першу чергу зрозуміти, яка сфера діяльності викликає у вас найбільший інтерес, які потреби ваших клієнтів стануть вам близькі і зрозумілі. За словами всіх успішних бізнес-трендеров, відштовхуватися потрібно тільки від своїх інтересів. Саме в цьому випадку вас охопить ентузіазм необхідний для успіху, який з легкістю допоможе подолати вам можливі неприємності і бар’єри.

Так, наприклад, якщо вам подобається шити, то слід відкрити своє ательє. Ви любите доглядати за тваринами, в цьому випадку ви можете відкрити готель для собак і кішок або стати перукарем для тварин. Будь-яке ваше хобі може стати вашим бізнесом. Ви любите спілкуватися з людьми, любите приємне товариство, любите подорожувати у веселій компанії – ласкаво просимо в нашу команду. Якщо ви за вдачею – переможець, лідер і сильна людина і налаштовані на рух вперед і готові вести за собою великі сильні команди, тоді теж до нас !!!

безпрограшні варіанти

Крім підходів, про які було сказано вище, є й інші. Можна вибрати сферу, яка є по собі дохідної, в якій ви в будь-якому разі не залишаєтеся без прибутку.

До таких галузей відносяться:

– Корпоративні послуги: юридичні, консалтингові послуги, фінансове консультування і т.д .;

Безумовно це не повний список видів діяльності, які можуть бути доступні підприємцю, але це безрисковое початок діяльності для ще недосвідченого бізнесмена.

Придивіться уважно до свого міста та району зокрема. В яких послугах можуть бути зацікавлені ваші сусіди? Чого не вистачає на вашу думку?

Дивіться відео Роберта Кіосакі “З чого почати?”

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=TGoPZVlZ4yo

 

Коментарі закриті
*