Меню
Категоріі
Як притягти до себе гроші?
05.03.2018 Консультанти

money

На сьогоднішній день випускається величезна кількість книг і статей, які розповідають про те, яким чином можна приманити в своє життя багато грошей. За словами їхніх авторів, для того, щоб у вашому житті з’явилася величезна кількість грошей, вам не доведеться робити нічого складного. Для цього необхідно лише «правильно» мислити.

Почніть мислити по-іншому, закликають нас автори. Спілкуватися слід тільки з багатими людьми, при цьому має бути поданий, що ви вже багаті.

Прокинувшись вранці, ви в першу чергу повинні подумати про свої доходи. Однак, не про тих жалюгідні копійки, які ви отримуєте на сьогоднішній день, немає. Про те доході, який ви бажаєте отримати. Прокидаючись, уявляйте собі відразу мільйони, нові хрусткі купюри, як ніби ви вже відчуваєте їх запах … І так слід робити щоранку, до того моменту, коли у вас не з’явиться бажаний вами мільйон.

Фен-Шуй прийде на допомогу

Фен-Шуй є вкрай мудрованої наукою, що сприяє досягненню грошових коштів, без додаткових зусиль. Тут все абсолютно просто – ваше матеріальне становище залежить безпосередньо від того, в який бік ви спите головою, під час сніданку в який бік ви дивитеся і розташоване чи в секторі вашого багатства відро зі сміттям або і того гірше – унітаз. Якщо ви в терміновому порядку не зважитеся на перепланування і не перемістить меблі за правилами фен-шуй, то можете навіть не мріяти про багатство!

З чуток, прихильники цього напряму навіть ходять з бронзовим складальним дзвіночком і компасом, щоб відлякувати від себе негативні потоки руйнує енергії і сидіти обличчям виключно в сприятливому напрямку.

грошова енергія

За словами деяких фахівців, у грошей є своя енергетика. І для залучення їх енергетики в своє життя, слід з особливою увагою поставитися до гаманця.

Перш за все, в гаманці повинен бути порядок. Не слід м’яти купюри, вони повинні знаходитися на всю довжину. Викиньте старі чеки, які ви кладете в гаманець разом зі здачею.

Також, ваш гаманець повинен бути цілим. Не слід його заношувати до дірок. Ну і останнє, на наявність в гаманці грошей вплинути може навіть колір самого гаманця. Краще всього вибрати для гаманця, так звані, кольору землі, від рудого до золотистого, і від чорного до коричневого.

Навіть якщо це і не принесе користі, то новий гаманець і ідеальний порядок в ньому, точно зможуть підняти вам настрій.

Як стати багатим 10 порад Роберта Кіосакі

 

Коментарі закриті
*