Меню
Категоріі
12 речей, які щасливі люди роблять інакше
17.04.2018 2 рівень

Дослідження, які були проведені психологами, виділили 12 речей, які роблять щасливих людей ще більш щасливими. Кожна людина може почати шлях саморозвитку в цей самий момент, не відкладаючи в довгий ящик.

Звички супроводжують нас всюди, при цьому не важливо, який життєвий етап ми проходимо. Завжди будьте вдячні, адже почавши цінувати те, що маєш, ви робите навіть звичайні речі набагато більш значущими. Пам’ятайте, якщо дякувати за те, що було дано, можна стати ще щасливішим !!!

Будьте оптимістичні – успішна людина в будь-якій ситуації знайде лазівку для чергової дози оптимізму. Оцінюйте провали і невдачі як можливість йти далі і як своєрідний життєвий урок. Не варто порівнювати себе з іншими людьми. Якщо є бажання провести порівняння, то візьміть за «опонента» більш молодого себе.

Робіть добрі справи – вони підвищують рівень серотоніну (гормону щастя) в організмі. Навчіться спілкуватися з оточуючими – доведено, що самотні люди помирають значно раніше.

Розробіть план досягнення цілей. Ваші дії в складних ситуаціях покажуть ваш характер. Як би все прекрасно не складалося, неприємності трапляються і діяти необачно – далеко не найкраще рішення.

Обов’язково навчіться прощати – скупчення негативних емоцій ніяк не сприяє благополуччю. Якщо ви займаєтеся чимось, то занурюйтесь в заняття повністю.

Відчуйте радість життя. У нашому світі дуже легко забути про те, що приносить нам щастя і часом просто немає часу, щоб оцінити красу моменту. Якщо ви щось робите, то обов’язково будьте впевнені в поставленої мети.

Розвивайте свою духовність – і ви зрозумієте, що життя – це набагато більше, ніж просто одна людина. Часом ми піддаємося ідеї, що люди – самі могутнє створіння на землі, але багато успішних особистості впевнені, що були послані на землю з особливою місією.

І один із найголовніших принципів щасливих людей – турбота про себе. Згадайте про те, що в здоровому тілі здоровий дух і якщо ігнорувати це правило, можуть постраждати не тільки фізичні, але і розумові здібності: можливість концентрувати увагу, почуття і, звичайно, духовна енергія. Вчені довели, що заняття спортом підвищують рівень щастя, нарівні з антидепресантами.

Дивитися відео “Про щастя”

 

Коментарі закриті
*