Меню
Категоріі
Тренінг “РИТОРИКА і ХАРИЗМА”
21.05.2019 Академія

На узбережжі Азовського моря в сонячному Бердянську!

15-17 травня проходив тренінг РИТОРИКА і ХАРИЗМА

   Тренінг проводили троє досвідчених тренерів МІЖНАРОДНОЇ АКАДЕМІЇ УПРАВЛІННЯ АРКТУР ФІНАНС.
   Риторика – це наука, яка вивчає вплив одних людей на інших за допомогою мови.

   У визначеннях риторики зазвичай шукають точні епітети для зразкових якостей мови, тому риторику називають наукою про переконливу, прикрашеної, доцільною, ефективною, дієвою, гармонізує мови.
Методологічні відмінності риторики від інших філологічних наук:

1) орієнтація на ціннісний аспект в описі предмета;

2) підпорядкованість цього опису прикладних задач.

   Тренінг “Риторика і Харизма” це унікальна можливість значно підвищити рівень навичок спілкування, а так само освоїти навички: впевненості, спілкування у вузькому колі, спілкування в компанії, ділового спілкування, роботи тренера на зал 20-150 чол., Лекторство на зал 20- 150 чол. , Жести і пози оратора, географія спілкування, вміння спілкуватися в прямому ефірі.

   Учасники тренінгу уважно прослухали лекції, законспектувати все найголовніше і важливе, яке в подальшому обов’язково будуть використовувати в своїй роботі.

   Кожен відчув на собі всі нюанси спілкування з людьми, відпрацювали ходу, стійку, навчилися працювати з фліпчартом і проектором.

  У людини існують внутрішні кордони, в яких ми відчуваємо себе в безпеці тільки тому, що там нам все знайоме і звичне. Тому кожного виводили із зони комфорту, що дозволило підвищити навички та отримати досвід. Будь-яке научіння та навчання пов’язане з виходом за межі зони комфорту.

 

  Дуже важливо прийняти думку, що кожен жест, наша міміка, хода, інтонація і манера спілкування видають нашу непрофесійність. Людину дуже легко вважати за зовнішніми спостереженнями.

  Не кожен з нас знає свої можливості, але багато хто хоче розвинути в собі харизму. Це якість в людині цінне.

  Харізма- це природний талант, дар, вміння викликати до себе довіру. На нашому тренінгу саме цим навичкам і навчили наші тренера.

 

   Учасники сумлінно і якісно виконували домашню роботу і поставлені завдання. Ріторісти не тільки вчилися, слухали лекції, виконували завдання, а й заряджалися позитивними емоціями. З самого ранку всі отримали заряд бадьорості та енергії. Енергетична зарядка проходила у самого моря.

  По закінченню триденного тренінгу учасників очікував іспит, до якого всі успішно впоралися і здали на відмінно.


  Пройшовши тренінг “Риторика і Харизма” все з повною легкістю і впевненістю в собі вирушили по своїх домівках застосовувати отримані знання на практиці.

 

 

 

 

Коментарі закриті
*