Меню
Категоріі
Базовий семінар 18-19 травня в м. Бердянськ
23.05.2019 Новини

 18-19 травня в м Бердянську відбувся Базовий семінар компанії Arctur Finance

  Семінар проходив в тихому затишному куточку біля основи Бердянської коси в готелі “Дюна”.

 

    На базовому семінарі презентували кілька напрямків бізнесу з вирішення актуальних питань кожної людини, лектори дали знання і конкретний план дій по роботі в кожному із запропонованих напрямків. Учасниками семінару були прослухані такі лекції: «Арктур Фінанс і Партнери», «Технологія продажів», «Фінансове планування», «Успішна кар’єра», «Секрети успішного бізнесу», «Цілі, завдання, перспективи».

 

Адже з нами дуже легко реалізувати себе і побудувати свій власний легальний бізнес, стати фінансово незалежним зробивши стрімку кар’єру, використовуючи найсучасніші методи управління з великою кількістю професійних колег. В цьому ми вам обов’язково допоможемо! Так само навчимо заробляти і управляти своїми фінансами, взяти своє життя ваше майбутнє, ваших близьких в свої руки і назавжди вирішити фінансове питання у вашому житті!

 

  В ході заходу новачкам урочисто вручили папки і сертифікати учасника семінару. А так же лектори мотивувати на досягнення поставлених цілей. Адже мотивація це внутрішнє або зовнішнє спонукання до дії заради досягнення якого-небудь результату.

  Не дарма Арктур ​​- це найяскравіша зірка в сузір’ї Волопаса і Північній півкулі. Арктур ​​є однією з найяскравіших зірок неба. Ми найкраща команда професіоналів своєї справи!

  На завершення семінару всіх чекав банкет, привітання іменинників, конкурси, запальні танці і неповторна дружня атмосфера!

                        Побудуй свій бізнес разом з великою успішною компанією!

Коментарі закриті
*