Меню
Категоріі
7 червня в м.Запоріжжя успішно пройшов Форум ” ArcturFinance “
10.06.2019 Анонси

       

 У п’ятницю 7 червня в Запорізькому офісі успішно пройшов Форум продуктів ”              ArcturFinance “

    Наші гості, а в майбутньому вже колеги, прослухали презентацію ЖК “Акрополь” у виконанні Телешко Олени, «Пенсійні накопичення» Зайченко Андрія, а також можливості бізнесу в Арктур ​​Фінанс.
Відвідуючи наші форуми, ви отримаєте повну інформацію про діяльність нашої компанії, після чого не зможете відмовитися з нами співпрацювати!
   Адже з Арктур ​​Фінанс ви навчитеся заробляти і управляти своїми фінансами, взявши своє майбутнє і майбутнє близьких в свої руки і назавжди позитивно вирішити питання грошей у своєму житті, стати фінансово незалежним зробивши стрімку кар’єру, використовуючи найсучасніші методи управління, а також постійно отримувати висококласне навчання в найцікавіших місцях світу.

    Ми допоможемо вам легко вирішити житлове питання, інвестування в нерухомість, придбати фінансовий, медичний, індивідуальний і корпоративний захист!
         Приєднуйся, нам не вистачає саме тебе!

  Офіс г. Запорожье: вул. Северокольцевая 10 (район Космос), агентство нерухомості РіелторСіті (з ліва від Варуса в 12-ти поверхівці, вхід з вулиці виходить на Варус).

тел. 066-389-29-71

Коментарі закриті
*