Меню
Категоріі
Мотиваційні поїздки 2020
03.02.2020 Академія

 

 

Новий 2020 рік компанія Арктур Фінанс починає з продуктивної роботи.

У березні нас чекає феєрично ЄВРОПА відпочинок на термальних джерелах.

  

    Лікувальні властивості геотермальних вод відомі давно: «на води» до Європи до революції їздила вся російська знать і інтелігенція. В Європі таких курортів – безліч, ми вибираємо найкращі, і особливо важливо, що це цілорічний відпочинок.

 

 

   

  Гарячі джерела або термальні – це особливий джерело, тобто це місце, де на поверхню землі виходить вода. Температура такої води від 20 градусів. Гаряча вода піднімається на поверхню з великих глибин, насичуючись мінералами і мікроелементами. Така вода стає цілющою.

 

 

  Уявіть, на вулиці легка прохолода, а ви ніжитеся в теплій ванні під відритим небом. Не життя, а казка! Почнемо наш новий 2020 рік з подорожей і перемог!

   Також, в цьому році нас чекає велике щорічне подорож до Таїланду. Таїланд – дивовижна країна. Райські острови, білосніжні пляжі, фантастичні храми, унікальна архітектура, древня культура і неймовірні гастрономічні шедеври. У Таїланді знаходиться близько 32 700 буддійських храмів, де проживають 370 000 ченців.

 

5 цікавих фактів про Таїланді:

  1. Король Таїланду Пуміпон Адульядет знаходиться при владі з 1946 року і його внесли до книги рекордів Гіннеса за найдовший термін правління.
  2. Новий Рік в Таїланді відзначають три рази: європейський (1 січня), китайська (дата святкування залежить від місячного календаря) і тайський (14 квітня).
  3. Не можна торкатися голови тайців, в тому числі і дітей, це вважається неповагою. Тайці вважають, що саме в голові знаходиться дух або душа і до неї не можна торкатися.
  4. Слон вважається священною твариною в Таїланді. А все білі слони належать королю. Кожен слон в Таїланді має медичну страховку і пенсію в розмірі 15 000 бат. 
  5. П’яного і галасливого тайця на вулиці зустріти неможливо. Вони рідко п’ють, але якщо випивають, то поводяться тихо.

 

Ми вміємо поєднувати роботу і відпочинок, ми навчимо Вас робити те ж саме!
Ласкаво просимо в нашу сім’ю!

 

Коментарі закриті
*