Меню
Категоріі
“Секрет”: фільм, який змінив мільйони життів
05.03.2018 2 рівень

the-secret-logo1Секрет

В 2006 році фільм «Секрет» відразу завоював глядацьку популярність. І це не випадково. Творці фільму відкривають завісу таємниці над основним законом світобудови – законом тяжіння. Цінним знанням володіли і успішно втілювали в життя багато видатних особистостей, не бажаючи ділитися цією таємницею з широкими масами. Завдяки їй ви можете отримати все, що тільки побажаєте: успіх, здоров’я, славу.

У чому полягає цей Секрет? В ЗАКОНІ ТЯЖІННЯ! Людина здатна притягувати до себе те, що займає його думки. Коли ми про щось постійно думаємо, у Всесвіт посилаються сигнали і вона реагує на них тим, що притягує до нас саме те, про що ми мріємо.

Закон тяжіння працює в будь-яких ситуаціях і з кожним з нас незалежно від нашої волі. Кожна людина містить в собі нескінченну силу Всесвіту, що діє за своїми власними законами.

Фільм «Секрет» побудований у формі інтерв’ю з богословами, вченими, письменниками, докторами та істориками. Всі вони розповідають, що дав секрет саме їм, діляться секретами досягнення найфантастичніших цілей.

 http://youtu.be/gBmGtMyS2TA

К то ми такі? Що відбувається навколо нас? Звідки ми прийшли? Чому світ саме такий, а не якийсь інший? На всій землі не знайдеться людини, яка б не мучився, намагаючись знайти відповіді на ці та багато інших питань.

Творці фільму «Секрет-2» не стільки відповідають на важливі питання світобудови, скільки піднімають завісу таємниці, ведучи глядачів в чудовий світ квантової фізики.

Центральне місце в сюжеті «Секрету-2» займає доля фотографа Аманди, яка переживає свій важкий недавній розрив з чоловіком.

Але одного разу все змінюється. Героїня відкриває для себе людські клітини, які, як виявилося, мають свідомістю. Аманда на собі відчуває силу емоцій, що створюють нашу фізичну оболонку. Несподіване відвідування виставки робіт, присвяченій впливу тих чи інших думок на формування структури води, змінює її світогляд.

Як тільки у Аманди з’являються сили кардинально поміняти своє ставлення до дійсності, вона отримує можливість сприймати всі події у своєму житті позитивно. У свою чергу, реальність, подібно до дзеркала, відбиває її душевний стан.

Якщо ви хочете дізнатися, який механізм дії закону тяжіння, завдяки чому людські думки здатні творити реальність з нічого, то вам обов’язково потрібно подивитися 3-ю частину фільму «Секрет», яка являє собою не стільки продовженням двох попередніх картин, скільки є більш повною версією фільму. «Секрет-3» прекрасно доповнюють анімація і деякі цікаві наукові факти.

В основі фільму знаходиться пронизує всі речі теорія єдності. Все, що є в світі, існує не окремо, але утворює нерозривне ціле на енергетичному рівні. Ми є частиною мислячої Всесвіту, її продовженням. Подібне знання відкриває перед нами неймовірні можливості.

Насправді світ набагато більше, ніж те, що ми здатні побачити і уявити. Людським мозком обробляється величезний обсяг інформації, з якої ми можемо усвідомити лише малу частину.

Фільм «Секрет-3» дає нам можливість по-іншому подивитися на повсякденну реальність, відповідаючи на питання: хто насправді відповідальний за те, що знаходиться навколо?

Коментарі закриті
*