Меню
Категоріі
Грамотне управління фінансами – запорука успішного справи
17.04.2018 Консультанти

Статья 1

Гроші як вода, якщо пускати їх крізь пальці, рано чи пізно вони закінчаться, залишивши після себе лише сухі долоні. А змушуючи їх працювати на себе можна стати багатим і успішним людиною, не докладаючи згодом особливих зусиль.

Які правила необхідно дотримуватися, щоб примножити свій капітал?

Для початку вселите самому собі, що хочете бути успішним, матеріально забезпеченою людиною. Це повинна бути не надія і навіть не мрія, а справжня установка до дії.

Після цього необхідно зрозуміти, як саме працюють гроші. Небагато людей вивчали фінанси в школі або інституті. Якщо ви не з їх числа, то постарайтеся розібратися в ситуації якнайкраще, щоб не робити дурних помилок, вкладаючи зароблені чесною працею кошти в безперспективні, провальні проекти.

Визначтеся зі своїм ставленням до грошей. Багато людей люблять витрачати їх з кричущою недбалістю. Навчіться поважати гроші, цінувати їх і використовувати для управління життям, але, не дозволяючи управляти вами.

Встановіть чітку фінансову мету. Вона повинна бути високою, але реальної. Киньте виклик самому собі і отримаєте перемогу. Можна спробувати економити і відкладати кошти для організації нового прибуткового проекту.

Розпишіть свій бюджет строго по пунктам. Визначте першорядні завдання, які необхідно виконати з їхньою допомогою. Не варто тринькати, навіть якщо залишаються «зайві». Краще пустіть їх в оборот.

Пам’ятайте, що більшість мільярдерів живуть дуже скромно, чи не розкидаючи купюри направо і наліво. Це зовсім не скопідомнічество, а як раз навпаки – правильне і раціональне витрачання чесно зароблених коштів.

Інвестуйте, інвестуйте і ще раз інвестуйте. Це потрібно робити мудро, обережно, і регулярно. Не варто думати, що вкладаючи гроші в чийсь проект, ви отримаєте моментальну прибуток. Навпаки, такі дії спрямовані на досягнення довгострокового результату.

Ну і нарешті, якщо всі вищеописані поради здаються вам занадто складним, віднімають багато часу і сил заняттям, знайдіть грамотного фінансового консультанта і помічника. Поставте перед ним завдання оптимізувати ваші витрати і пустити гроші в оборот таким чином, щоб отримувати великі дивіденди.

Дивитися відео “Про гроші … Секрети успішних особистостей”

 

 

 

 

Коментарі закриті
*